De ce am avut nevoie de incalzire in pardoseala

Acum cativa ani am inceput sa am niste dureri neobisnuite

Apareau periodic, aparent total la intamplare, si dispareau tot asa. N-am inteles despre ce e vorba pana cand intensitatea durerilor a crescut si incercam sa-mi masez picioarele in ideea ca ameliorez problema. Atunci am observat ca am picioarele reci  chiar daca stateam sub o lenjerie de bat groasa.

Dupa niste vizite pe la medic am aflat ca e o problema cu circulatia sangelui si nu prea am cum sa tratez asta ci singura mea solutie este sa-mi mentin in permanenta picioarele calde. Partea nasoala este ca la o afectiune de genul asta nu te prea ajuta cu nimic sa porti cei mai grosi papuci de casa si cele mai bune sosete. Ai nevoie de o sursa de caldura. Materialele textile te ajuta doar sa nu pierzi caldura, nu te ajuta sa generezi una.

Norocul face ca in aceeasi perioada sa incepem si renovarea apartamentului in care locuiesc. Eram multumit de sistemul de incalzire actual, dar din cauza problemelor cu circulatia am ales sa renuntam pentru o varianta ceva mai benefica mie, si-anume incalzire in pardoseala .

Asa am reusit sa-mi ameliorez semnificativ problemele cu picioarele. Avand tot timpul picioarele pe o podea incalzita reusesc sa-mi tin ambele membre inferioare calde chiar fara sa mai fie nevoie sa port papuci de casa si sosete.

Bineinteles ca avantajele nu au intarziat sa apara  . Am dat comanda pe site-ul lenjerii-delux.ro si am comandat o lenjerie de pat ieftina si subtire pentru ca nu mai aveam nevoie de ceva complicat. Comanda a venit instant