O bătaie pe cinste

De fel nu prea sunt o persoană violentă însă nu e bine nici să mă calci pe bătături pentru că nu reacționez prea frumos. Violența de cele mai multe ori este lucrul la care trebuie sa apelezi în ultimă instanță dar cum se spune bătaia e ruptă din rai.

Odată eu impreună cu niște amici ne-am hotărât să dăm o petrecere nu mai țin minte exact cu ce ocazie cert e că a fost ziua unuia dintre noi atunci. Am cumpărat tot ceea ce era de cumpărat si le-am dus la un tip acasă. Mai spre seară a început să se adune deja lumea și ne-am pus pe petrecut incendiar adică pe bune ce îți mai trebuie când ai niște beri, muzica excelentă și persoanele potrivite.

Nu peste mult timp la poarta celui care am dat petrecerea și-au făcut apariția niște indivizi cu care sincer nu ne aveam și nu ne avem prea bine, gașca noastră. În primă instanță nu le-am dat importanță și până la urmă au plecat. Dar nu s-a terminat aici peste vreo oră au revenit de data asta puși și mai tare pe scandal, au început din nou să facă gălăgie să bată in poartă și tot așa.

Am ieșit la ei iar în acel moment unul dintre spărgătorii de petreceri i-a tras un pumn unui amic de al nostru atâta a lipsit. În următoarele 30 de secunde fiecare împărțea pumni care cum apuca și a ieșit o bătaie general cel mai rău de la ei încasând-o un tip care a ajuns în apă adică nu departe de casa cu pricina era un râu și efectiv un tip masiv de la noi l-a aruncat pe respectivul în apă.

Totul s-a terminat ok până la urma fiecare având de platit 600 de lei despăgubiri.