Bătăuși in clasa a V-a

Eu nu prea am fost ușă de biserică niciodată și mai tot timpul îmi făceam de lucrm pe unde apucam, ba cu colegii la școală ba când ieșeam pe afară să mă joc. Copil copac fiind, nu mai știu cu ce ma supărase un coleg pe nume Alex, cert e că ceva îmi făcuse de m-a călcat pe coadă. Așa că după mentalitatea mea de pe atunci am hotărât să îi aplic o corecție și i-am cam tras o bataie așa cât de bine am putut eu la acea vreme, el ieșind cam șifonat după acest episod. Acest Alex mai era prieten cu Adi și Cristi, iar eu nici pe aceștia doi nu prea îi prea agream.

Așa că într-o bună zi s-au hotărât ei că balanța trebuie reechilibrată, și m-au aștept după școală pentru a o da parte în parte. Ei își dăduseră gecile jos fiind la cămașă, ca o paranteză imi amintesc de aceea întâmplare că s-a petrecut iarna, eu când i-am văzut că se apropie spre mine nu am mai avut ce să fac, aveam în spate și ghiozdanul și geaca pe mine, nu era așa de mobil ca ei. Cu toate astea am reușit să le țin piept la toți trei pentru o perioadă de timp până când Adi m-a trântit cumva într-un șanț și a sărit pe mine ca la wrestling. Eu m-am ales cu mâna dreaptă rupta iar ei au avut de plătit ceva despăgubiri către mine deci totul s-a terminat destul de ok.

În ciuda faptului că nu ne suportam când am fost mai mici și am avut conflictele pe care le-am avut, acum Cristi este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, cu care mă înțeleg super.