Ce facem cu timpul nostru liber?

Din păcate mă pot număra printre cei care nu dispun de prea mult timp liber așa că de fiecare dată când reușesc să găsesc câte o portiță să fac ceva, prefer sa călătoresc, să vizitez locuri noi, persoane și așa mai departe.

Este foarte important să știi să iți distribui timpul tău liber pentru a te bucura de cât mai multe chestii dar in același timp să știi să distingi lucrurile, adică acum mă joc un meci de D.O.T.A. , acum cânt la chitară și așa mai departe.

Prietenii hmm… Da, cu siguranță prietenii sunt o valoare importantă pe care aproape fiecare dintre noi o posedă. De aceea nu de multe ori când iți petreci timpul cu prietenii ți se pare că zboară, trece așa de repede parcă nici nu ar fii existat.

Indiferent de cât de ocupați suntem ar trebui să fim capabili să ne rupem puțin din activiățile de rutină și să reușim să ne facem puțin timp și pentru noi, pentru a ne relaxa din când în când.

Eu personal in timpul meu liber (când am o seară la dispoziție să zicem) prefer să ies cu cei mai buni prieteni sau ne întâlnim la unul dintre noi acasă și să mai rupem puțin monotonia cu care suntem de obicei obișnuiți. După cum am spus cand am parte de câte o săptămână liber prefer să calatoresc după cum am spus la început. Ca dovadă a acestui lucru vara trecut am fost în Suedia și pot spune ca a fost cea mai mișto călătorie din viața mea dar pe care o să ve-o povestesc cu altă ocazie. Nu uitați să va faceți ceva timp și pentru voi.

Comments
  1. 2 years ago