Cum am inceput sa joc shootere

Counter-Strike: Global Offensive este unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer de tip first-person shooter din ziua de azi, fiind jucat in general de tineri dar acesta este un joc pentru oricine.

Eu l-am cumparat deoarece am tot auzit de el la colegi, la prieteni si mi-am zis sa incerc si eu ceva nou deoarece m-am plictisit de versiunea mult mai veche a acestuia Counter-Strike 1.6.

A fost un pas imens trecand de la cel vechi la Counter-Strike: Global Offensive datorita schimbarilor facute de cei care l-au creat (Valve Corporation)

Primele lucruri care mi-au sarit in ochi au fost modurile de joc, trei dintre ele fiindu-mi necunoscute: demolition, deathmatch si competitive.

Am inceput sa ma joc dar eram strain de toate noutatile adaugate in acest joc, unele harti fiind ca un labirint pentru mine asa ca eram certat de colegii de echipa pentru greselile facute.

Modul de joc competitiv a venit insotit de un sistem de ranking care ajuta la organizarea pe categorii a meciurilor. Datorita acestui sistem jucatorii profesionisti din joc au fost separati pe grupe de ceilalti jucatori, dar fiecare poate sa isi creasca rank-ul prin castigarea cat mai multor meciuri in modul competitiv.

Eu am inceput sa imi petrec din ce in ce mai mult timp in acest joc din placere. Acesta imi induce o oarecare stare de relaxare, cu ajutorul lui pot socializa cu ceilalti participanti care pot sa fie sunt din orice zona a globului. Reflexele mele au inceput a se dezvolta cu fiecare meci jucat si constat sunt din ce in ce mai bun la acest capitol. 🙂

Cei care nu ati cumparat inca acest joc, vi-l recomand cu incredere, fiind de parere ca este cel mai bun first person shooter existent. Se gaseste pe Steam si poate fi cumparat la sume ridicol de mici daca il gasiti intr-o perioada de reduceri. Eu l-am vazut chiar si la 3 euro de sarbatori. Multa bafta!