Cum te ajuta CTRL plus/minus

In urma cu ceva timp cautam ceva pe Google Chrome si am observat un text destul de mic pe care abia il puteam citi, asa ca am intrebat un prieten daca stie vreo optiune sau o combinatie de taste care ajuta la marirea textului, si el mi-a spus ca da, exista, si anume combinatia de taste CTRL si +, aceasta mareste textul fiind mult mai usor de citit.

Desi stiu cateva chestii despre Chrome, asta mi-a scapat ca prin urechile acului, incercand de ceva vreme sa maresc textul pe Chrome, insa in zadar, pana in momentul de fata, cand amicul mi-a spus aceasta combinatie de taste, si nu am ezitat o secunda sa o incerc.

Asa ca am decis sa va spun si voua acest mic truc, prin care puteti mari textul de pe browserul vostru, fara sa va mai apropiati de monitor pentru a descifra ce scrie in textele mici, pur si simplu apasati tasta CTRL in combinatie cu +.

Dupa ceva timp, am zis sa ma uit pe internet dupa alte combinatii utile, cum ar fi cea care ajuta sa maresti textul si am gasit cateva foarte folositoare cum ar fi :

1. Inchiderea motorului de cautare sau a oricarei alte aplicatii, folosind combinatia ALT+F4;

2. Dati refresh la o pagina, folosind F5

3. Deschideti meniul de start, cu ajutorul Windows key-ului sau cu CTRL+ESC.

4. Dupa cum am zis, puteti mari pagina cu ajutorul CTRL si +, dar si cu ajutorul CTRL+Scroll cu mouse-ul

5. Adaugati un bookmark, CTRL+D.

Iar aceste combinatii sunt destule, fiecare ajutand la o diferita activitate, facand-o mai usoara cu ajutorul apasarii unor taste.