De ce sa lucrezi intr-un astfel de magazin

Și aceste magazine destinate strict adulților sunt magazine ca oricare altele, așa că dacă ești în căutarea unui loc de muncă ar trebui să iei și această opțiune în calcul deoarece spre deosebire de magazinele alimentare, aici salariul va fi ceva mai mare și chiar și programul puțin mai avantajos.

După cum știți sex shop-urile sunt magazinele care nu îți arată absolut nimic în vitrină dar înăuntru vei fii bombardat de menajere, polițiste, asistente medicale, fetițe Barbie sau chiar amazoane năprasnice.

În general există două tipuri de persoane care frecventează sex shop-urile. Prima categorie fiind cei care sunt trendy, emancipați și nu se simt rușinați sau stingheriți când pășesc într-un astfel de magazin, pentru a cumpăra vibratoare sau prezervative și cei care nici nu vor să audă de așa ceva și se uită foarte urât la persoanele care ies dintr-un astfel de magazin.

Femeile de obicei sunt cele care calcă cel mai des pragul sex shop-urilor. Pentru că ele strigă prezent la semnalul S.O.S – salvați-mi relația. Acest tip de femei au o imagine de sine pozitivă, sunt hotărâte și nu au prejudecăți. Atunci când parteneri partenerii pășesc împreună într-un astfel de magazin, fiind vorba de un cuplu este foarte importantă comunicarea și jocul imaginației, acestea ocupând un loc foarte important. Dacă un cuplu intră într-un astfel de magazin, e clar ambii sunt ”open-minded” și se susțin reciproc, ca într-o echipă.

Deci dacă te tentează acest job, această funcție, ar trebui să o încerci măcar pentru o perioadă de probă pentru că nu este vorbă decât de a vine și de a comunica cu clientul, lucruri care ar fi necesare și ca vânzător într-o altă branșă. Dacă crezi că ai calitățile necesare, și eștie firea care s-ar descurca într-un astfel de job nu prea ar mai trebui să sta pe gânduri.