iPhone sau Samsung?

În lume există 3 sisteme de operare ale telefoanelor , Microsoft, Android și iOS. Dar momentan voi discuta doar despre iOS și Android. Cu toții știm ca majoritatea telefoanelor au ca system de operare Android-ul, exceptând Nokia care este operat de Microsoft, și iPhone-urile care au sistemul IOS.

iPhone-ul se găsește peste tot in lume, fiind cea mai răspândită marcă de telefoane, și având o sumă uimitoare de vânzari, în fiecare an apărând tot mai multe mărimi și design-uri ale acestui telefon performant. De asemenea mereu sunt imbunătățite anumite comenzi și aplicații, apărând destul de des actualizări ale acestuia . Firma Apple, creează atât telefoane cât și laptop-uri, PC-uri, tablete, NotePad-uri, etc., acest brand ajungând faimos, peste tot în lume.

Totuși nici firma Samsung, nu se lasă mai prejos, aceasta având o gama largă de produse, telefoane, televizoare, tablete, etc. ce sunt foarte des achiziționate, în ultima vreme .

Totuși aceste sisteme de operare se bat cap in cap, datorită dificultății cu care poți sa descarci și să accesezi anumite aplicații. În primul rând, securitatea diferă la fel de mult, la iPhone, având nevoie neaapărat de un cont de iCloud individual, pe când la Samsung, e mult mai ușor să ți se fure informația .

Cu toate acestea, ambele sunt niște brand-uri foarte bune, și de obicei, unui cumpărător îi este greu să aleagă dintre acestea două, datorită faptului că amândouă telefoanele primesc îmbunătățirii pe zi ce trece face ca decizia să fie și mai grea . Ambele sunt la fel de bune, dar fiecare având propriile gusturi mereu va alege ceea ce i se potrivește.