Junimea și oamenii veseli

Mai toată lumea cred că că a auzit până acum de grupul gigantic de pe Facebook intitulat Junimea. Grupul a fost înființat de Răzvan Capră, care ce s-a gândit el? Hai să fac un grup în care fiecare să posteze cele mai bune glume pe care le are și i-a ieșit destul de bine, pentru că tot ceea ce găsești pe Junimea este nu amuzant ci foarte amuzant unele postări reușind să strângă chiar și peste zece mii de like-uri. În general pe acest grup se postează glume care ironizează de obicei situațiile cotidiene de care se poate face caterincă maximă.

Acum un an parcă am avut și eu o postare destul de apricată. Abia venise iarna parcă și am făcut un meme de genul, am luat o poză cu nu știu ce actor din Game of Thrones și am pus ca text ”pregătiți-vă vin postările cu ”omg ningee” ” iar la această poză dacă nu mă înșel am reușit să strâng atunci cam patru mii cinci sute de like-uri, un număr care m-a impresionat destul de mult și care m-a făcut să mă simt foarte bine pentru că alții au apreciat o glumă făcută de mine, se știe că nu sunt prea bun la spus glume.

De-a lungul timpului grupul a suferit modificări, administratorii au devenit mai severi, utilizatorii erau blocați și pentru cele mai mici greșeli dar pe de altă parte mi se pare normal pentru că și pe acest grup de pe facebook ca și în viață trebuie să existe corectitudine și disciplină aa da și glume să nu uităm de glume.