Mare amator de fotbal

Întodeauna am fost adeptul sportului și al mișcării o consecință a faptului că de mic nu prea am avut stare. Îmi place să fac în general orice fel de mișcare sau sport, pentru că ce înseamnă sportul?

Bineînțeles că sănătate. Sincer îmi pare rău că data nu m-a dat la ceva sport de când eram foarte mic, m-a îndrumat către fotbal abia când aveam vreo 8 ani, vârstă la care a fost puțin cam târziu drept urmare nici nu prea am excelat în acest sport dar cu timpul am ajuns să îl îndrăgesc și să îl iubesc.

Poti viziona filme si seriale online subtitrate pe acest website

În anul 2013 m-am legitimat și la un club și treaba devenise puțin mai serioasă aveam un campionat în care jucam alături de echipă și participam la câte o etapă competițională, săptămânal. Cum am mai spus, nu eram eu prea bun dar prindeam să joc cam o repriză pe meci de cele mai multe ori fiind rezervă. Nu pot spune că eu eram veriga slabă din echipă pentru că nici colegii mei nu erau mai presus dar per total eram printre codașele clasamentului.

Abia când am împlinit 17 ani, am început să joc ceva mai bine, acum prindeam și meciuri întregi pe care să le duc până la capăt și îmi schimbasem stilul de joc.

Acum aștept să înceapă din nou campionatul și implicit și antrenamentele pentru a merge mai departe cu echipa, dar până atunci nu am să stau degeaba. Săptămânal merg cu gașca mea de prieteni la un teren artificial unde ne jucam pentru a ne menține în formă.