O experiență unică în Iași

Iașiul ca multe alte orașe din România reprezinta un adevărat centru turistic unde chiar ai ce vizita de la muzee, pana la monumente istorice și vestitele mall-uri care fac în aceste zile furori.

Dacă sa zicem tocmai ai ieșit de pe aeroport și ai nevoie de o mașină moderna și rapida te sfătuiesc sa apelezi la serviciul de inchirieri auto Iasi, care va va pune la dispoziție o gama foarte larga de mașini moderne, care vin cu dotări de ultima generație și la un preț foarte avantajos.

Dacă iei o mașină de la inchirieri auto iasi aeroport probabil vei da șederii tale un plus de viteza la deplasările prin interiorul orașului dar și prin împrejurimi.

Ceea ce este cel mai atractiv la Nova Rent a Car este faptul ca, după părerea mea au cele mai bune tarife se pe piață, deci cele mai bune oferte.

Este clar ca cu ajutorul unei mașini distantele mari pot fi parcurse mult mai repede și totul capătă un cu totul alt farmec.

Fiind principala firma de rent a car din Iasi, Nova rent doreste sa isi fidelizeze clientii, si ofera tutoror celor care sunt la a doua inchiriere mai mare de trei zile un discount garantat intre 5 si 10 % la absolut otate preturile care se afla pe lista.

Mai multe decat atat, in functie de sezon, acestia au diferite promotii la inchirierea masinilor. Pentru o inchiriere pe un termen ceva mai lung puteti otine un pret foarte bun si avantajos, oferta de care veti fi multumit.

De ce sa alegeți Nova Rent a Car? Este simplu, pentru ca ei au cea mai buna oferta de pe piața și sunt cu mult peste ceilalți competitori din branșa închirierilor auto din Iași.