”Omul de 100kg”

Cel mai special dintre prietenii mei este Radu, un tip pe la 120 de kg și cam 1.95 metri. Ne știm de când eram la grădiniță cred, dar pe atunci nu era prieteni așa buni și nu prea ne vorbmea, și nici el pe atunci nu era animalul de om care e acum și când spun animal mă refer la sensul propriu al cuvântului.

Cu toate că la exterior e foarte miștocar și ia totul în râs, am descoperit că la interior este un om de nota zece care și-ar da și cămașa de pe el pentru a ajuta un prieten. Îi voi fii veșnic îndatorat pentru că odată când am avut niște probleme cu niște tipi și a fost rost de bătaie l-am chemat pe el și tot s-a terminat cu bătaie doar că eu nu am pățit nimic și nici el iar tipii cu care ne-am bătut au învățat ce e ăla respectul. Am fost la nenumărate chefuri cu el și avem împreună o grămadă de pățanii și amintire pe care nu ai cum să le uiți.

Cea mai recentă este o băută la care s-au consumat vreo 15 litrii de bere și vreo 8 de vin, deci om care să bea ca Radu al meu nu am mai văzut în viața vieților mele.

Îmi aduc aminte că la revelionul trecut de dimineață după ce majoritatea eram destul de torpilați după seara precedentă el a mai avut chef să bea. A terminat singur toată băutura iar noi a trebuit să stăm cu degetul în gura următoarele zile pe care ar fii trebuit să le petrecem.