Seriale preferate: Breaking Bad

Ca mare amator de seriale ce mă aflu pot spune că serialul Breaking Bad a fost unul dintre cele mai bune seriale pe care eu le-am văzut vreodată și singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am dat mai repede de el. Mi-a plăcut la modul ăla că aș mai fii în stare să îl mai văd și a doua și a treia oară. Nu cred că mă înșel când vine vorba de el pentru ca acest serial a câștigat și foarte multe premii.

În rolul principal este Walter White, care inițial era profesor de chimie, dar ulterior ajunge unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din Albaquarque.

Cel care îl ajută destul de mine pe parcursul serialului este Jesse Pinkman, un puști al cărui părinți nu îl mai suportă și îl dau afară din casă din cauză că ajunge dependent de droguri.

Acesta împreună cu Walter ajung la un moment dat să lucreze pentru Gus Fring, unde aveam un laborator gigantic de metamfetamina. Walter intenționează să îl omoare pe Gus pentru a prelua conducerea afacerilor pe care le deținea acesta și reușește până la urmă.

Ajunge să își construiască propriul imperiu al drogurile din care a reușit să facă câteva milioane bune de dolari dar se îndepărtează de familie.

Evoluția personajului principal este una negativă Walter ajungând să își omoare în mod indirect cumnatul care lucra în poliție.

Într-un final și acesta moare la rândul lui după ce reușește să răzbune pe niște oameni care aproximativ i-au ruinat viața.

Dacă stau puțin să mă gândesc acest serial îl putem asocia cu nuvela lui Ioan Slavici, Moara cu noroc.