Tatuajele – O artă sau un act de vandalism?

Se spune că tatuajele le fac doar acei oameni demenți care nu vor avea un viitor bun niciodată, sau cel puțin așa au interpretat unii parinți acest subiect interesant.

Tatuajele sunt un mod de exprimare a fiecărei personae, doar că fiecare dintre acestea are propria conștiința și propriile constrângeri pentru care alege să iși facă un anumit tatuaj. Ele sunt o artă uimitoare dar parșiva, deoarece sunt permanente. Cu toate acestea, dacă nu ești sigur pe alegerea făcuta poți să iți faci un tatuaj temporar eventual.

Nu este indicat să permiți unei persoane neautorizate să-ți facă un tatuaj, sau eventual chiar să ți-l faci tu. Când iei decizia de a te tatua e ca și cum ai ales să iți schimbi viața, știind că vor exista de asemenea și consecințe.

Tatuajul implică creativitate, frumusețe, migalozitate, și finețe. Mai tot timpul , un tatuaj are o semnficație puternica pentru purtător, aceasta fiind o etapă a vieții care îl descrie cel mai bine, dorindu-și o schimbare și reușind să o realizeze prin acest process. Întradevăr există și excepții cum ar fi tatuajele făcute la beție , ce sunt grav eșuate și regretate de purtător.

Eu personal mi-aș dori de asemenea să imi fac câteva tatuaje care au câte o semnificație strânsă în legătură cu ceea ce simt , unul dintre ele descriindu-mă pe mine ca fire, și puterea de care am dat dovadă psihic.

Tatuajul poate fii accesat ca fiind și un mod de a acoperii cicatricile și semnele din naștere nedorite și de asemenea chiar alte tatuaje care nu ți le mai dorești.