Youtube și 1000

Cred că în momentul în care ați văzut titlul v-ați gândit puțin ”mă oare ce vrea ăsta să spună?”. Este vorba despre faptul că în sfârșit am reușit să ating pe youtube numărul nici mai mic și nici mai mare de 1000 de abonați. Da știu nu este cine știe ce lucru măreț dar pentru mine chiar contează deoarece realizez că tot content-ul pe care l-am făcut până acuma nu a fost în zadar adică unii oameni chiar s-au uitat și au apreciat ceea ce am pus în fiecare videoclip. Toți acești abonați am reușit să îi strâng în aproximativ un an de zile, dar parcă simt că abia de acum lucrurile au început să prindă contur pentru că în ultima vreme abonații și vizualizările mele cresc destul de repede ceea ce mă bucură enorm.

Pe canalul meu veți găsi gameplay-uri la unele dintre cele mai jucate jocuri, fie pe consolă fie pe PC, scurtmetraje pe diferite teme, vlog-uri dar și experimente sociale realizate în parteneriat cu alte persoane și cu anumite ocazii.

Visul meu ca să zic așa este de a atinge suma de 50000 de abonați, când voi atinge această suma, dacă o voi atinge vreodată misiunea mea s-a încheiat ceea ce va fii după aceea încă nu știu dar sunt hotărât și determinat și nu prea am de gând să mă dau bătut până nu îmi îndeplinesc visul.

Dacă vreodată ai ceva timp liber și vrei să vezi vreun clipuleț pe YouTube canalul meu te așteaptă, un mic search cu Gamers Way și ne-ai găsit.